marți, 17 aprilie 2007

Asta da scoala!!!

De data asta voi face o exceptie ca sa va dezvalui cum decurge mai nou o saptamana de scoala, sau mai bien zis o luna!! Bineinteles ca nu voi intra in toate detaliile, ca ar deveni plictisitor, dar nu pot sa nu va spun ca este o lupa continua intre profi si colegi, si nu numai.


Pai, totul a inceput inainte de vacanta, cand profesorii faceau ca pe toti dracii ca de ce nu venim la scoala, ca nu avem note, ca nu ne trec, etc . . . (clasa a 12-a). Asa ca noi, copii cuminti, mai mult sau mai putin speriati de profesori, am mers la scoala, ca doar vine bacul nu??? Bun, ce sa vezi la scoala!! Pustiu, nici un om in afara de 3sferturi din clasa noastra si vre-o 3profesori, ca doar ceilalti fiind de prin alte locuri de origine, s-au tirat acasa, de vinerea mare.

Pe urma chiar azi ne-am dus la scoala, pentru o zi obijnuita, si surpriza mare!!! prima ora profa nici nu s-a sinchisit sa urce cele 3etaje pana la clasa, iar cand ajunsesem am fost anuntati ca urmatoarele 2ore nu se tin, la sport nici ca e interesat careva sa mearga, si au mai ramas ultimele 2ore, la care nu cred ca s-au gasit multi fraieri sa fie prezenti dupa 4ore de stat de geaba.

Halal scoala, macar anuntati si voi ca nu veniti ca nu ne suparam!!!
Si asta e hard work!!! Ma intreb insa din partea cui , a noastra sau a profilor.
O intrebare pentru voi: MAI ARE ROST SA CHIULESTI DE DRAGU DE A NU STA LA ORA, DACA CHIULESC PROFII???? :-/
Asa dai de niste copii mai tocilari ca profii TARE :p

Atat pe azi!!! ;)

Niciun comentariu: