duminică, 7 octombrie 2007

sal, nu am mai scris de mult, asa ca m-am gandit ca poate recuperez azi. Ca si tema ma gandeam la noul meu stil de viata, si anume, recenta mea plecare la studii in afara. Cand am plecat m-am gandit ca ar fi sansa mea sa fiu libera, sa nu am pe nimeni pe cap care sa imi spuna ce sa fac, si cu toate astea mi-am dat seama, ca uneori exact acele persoane imi lipsesc.

Am vrut libertate, dar nu m-am gandit ca libertate in sensul meu necesita si prieteni, adica viata de unul singur nu are sens. Am plecat in germania, si am posibilitatea sa ma duc la party-uri, sa ma imbat, sa stau pana dimineata, sa ma culc cu cine vreau, sa ma vad cu cine vreau cand vreau, dar am descoperit ca nu am pe nimeni. E drept ca sunt la inceput, ca voi avea prieteni, persoane cu care sa ies, dar nu acele pe care le am undeva departe, si care ma stiu deja, alaturi de care nu pot fi.
Libertate fara prieteni nu are valuare...

2 comentarii:

Silviu spunea...

asa e, ai dreptate. Super blog ai. Bye

senna spunea...

Asa is plecarile astea ..dai nas cu alta lume este greu pina te obisnuiesti cu noul peisaj insa step by step prinzi radacini si te obisnuiesti.