miercuri, 6 iunie 2007

O zi ciudata

Nu stiu cum se face, dar exista zile obijnuite, monotone, si pe urma niste zile in care esti plin de noroc, in care te miri si tu de unde apare.
Astazi in schimb am dat de o noua categorie de zile, aceea in care iti merge prost. Sa citez putin din Murphologie, k tot imi plac Legile lui Murphy asa de mult: "Cand lucrurile merg prost undeva, au tendinta sa mearga prost oriunde. "
Da, asta mi s-a intamplat mie azi!!! Totul incepe dimineata, cand ma cert cu tata pe o tema, a carui rost nu ii gasesc. Mai mult, erau doar niste cuvinte aruncate in vant, fara vre-o logica(Gen: nu isi face dentista program pentru tine!! Ceea ce nici nu ma gandeam sa se intample). Pe urma, la scoala, a aparut un nou conflict, deoarece eu am spus ceva, ce a ofensat cealalta persoana. Nu zic ca nu am gresit, dar totul se putea rezolva cu mai putini nervi si mai repede. Iar pe urma m-am certat si cu mama pe tema pe care m-am certat cu colegii si diriga. (ma intreb daca a scapat careva). Nici acum nu am inteles ce s-a intamplat, si de ce atatea si mai ales atatia nervi, dar probabil ca are si Murphy dreptate in afirmatiile lui. Sfarsitul zilei a fost cireasa de pe tort, si anume am aflat ca am ramas fara mobil atunci cand aveam mai mult nevoie de el, pe motivul ca imi expirase creditul.Aveam niste minute dar, din cate observ, de geaba le am daca nu am ceva credit pe langa.Peste partea cu notele proaste mai mult sau mai putin pe merit sar, k oricum este la ordinea zilei (la unele materii) azi fiind o repetare a faptelor.

Ceva totusi mi-a salvat ziua. Pentru prima data am primit telefon acasa, de la cei de la UPC, in care ma anuntau ca daca nu am platit factura la internet, ar fi frumos sa ma duc sa platesc, ne fiind inca nici o problema, dar sa nu fie nevoiti sa o taie mai incolo. Sa nu uit sa afirm ca facturile lor vin din an in pasti (sau poate mai rar) si mi-a fost taiat netul pe tema asta. Oricum, dragut din partea lor sa ma anunte telefoni. HIHIHI :))

3 comentarii:

Anonim spunea...

Si ce e asa ciudat? :D

Anonim spunea...

Nu as vrea sa fiu chiar sadica, dar daca tot ai invocat Murphologia, incearca sa nu uiti un aspect esential: "Zambeste, maine va fi mai rau" >:)

Simona spunea...

'magdutz', din fericire asta nu s-a potrivit zilei urmatoare... :D,e din ce in ce mai bine... :P